13 de març, 2015

L'Endrapasomnis


Hi havia una vegada un petit poble amb un bonic Castell. En aquest poble hi vivía una nena, la Noèlia, que tenia malsons i no la deixaven dormir. 

Els pitjors eren malsons on sortien aranyes. Estava molt preocupada, però molt, molt. Fins que un dia remenant per la biblioteca de l’escola va trobar un llibre que parlava d’una princesa que li passava el mateix. El llibre es diu L’Endrapasomnis.


És un àlbum il·lustrat de Michael Ende. L'Endrapasomnis ens explica com un rei i una reina estan força preocupats per un problema que té la seva petita filla Dormisona: no pot dormir de cap de les maneres. 



Plegats buscaran la solució, fins que el rei decideix anar pel món per trobar una forma de què la seva filla pugui dormir, costi el que costi, fins que, inesperadament, troba un simpàtic personatge anomenat Endrapasomnis. 


Vam llegir el conte, vam mirar de trobar la solució als malsons de la Noèlia. Vam mirar amb molt deteniment totes les il·lustracions, precioses per cert, per veure si en treiem el secret per a dormir bé. 


Com que no som partidaris de l’spoiler, no us explicarem res que pugui interferir en la vostra descoberta. Això sí, us recomanem que el llegiu i, si us agrada, feu com nosaltres: recomaneu-lo !!!






Nosaltres, a part de llegir-lo, vam dibuixar a la Dormisona amb els seus malsons. 






Bé. Com que som bona gent i, potser us costarà trobar el llibre, us donem una idea que vam tenir.


En un paper escriviu això:
“No vull més malsons al meu llit,
per poder quedar ben aviat adormit”


Poseu el paper a la tauleta de nit i el llegiu cada nit.

Ep! Si no funciona, penseu un altre rodolí. I si us funciona: COMPARTIU-LO !!!



Des de la clase del Guillem us desitgem bones vacances que ja s’acosten.